Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η ανακοίνωση για τη βάπτιση του γιου τους

Το ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία για κατάνυξη και ιδιωτικότητα

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας σε λίγες ημέρες βαπτίζουν τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια.

Η βάπτιση του Κικίλια Junior θα γίνει στο αγαπημένο νησί της Τζένης, την Πάτμο. Νονά θα είναι η καλή φίλη της, Βιολέττα Λάππα.

Το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του υπουργού Υγείας και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. 

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τη βάπτιση του γιου τους

Η επιχειρηματίας βρίσκεται ήδη στην Πάτμο και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση. Εκεί θα βρίσκονται και τα τρία παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος.

H Αμαλία Κωστοπούλου κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά

Ωστόσο, επιθυμία του ζευγαριού είναι να μην παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά. Στόχος είναι να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Η ανακοίνωση για τη βάπτιση του γιου τους

Μάλιστα, έστειλαν επιστολή προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου αναφέρουν: 

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία από τις εξόδους με τον γιο της/ Φωτογραφία NDP

Για τη βάπτιση η ίδια είχε δηλώσει ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλεσμένους και κάποιους ανθρώπους από το νησί. 

«Θα είμαστε λίγοι συγγενείς και λίγοι φίλοι από το νησί. Λίγοι και καλοί» είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top