Μπαλατσινού – Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τη βάπτιση του γιου τους

Θα γίνει στην Πάτμο με λίγους καλεσμένους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας σε λίγες ημέρες βαπτίζουν τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια.

Ο μικρός γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού!

Τζένη Μπαλατσινού: Σε ρόλο... κηπουρού ποτίζει τη σοδειά της

Το ζευγάρι θα βαπτίσει τον Κικίλια Junior τον Ιούλιο στο αγαπημένο του νησί, την Πάτμο. Νονά θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία από τις εξόδους με τον γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία από τις εξόδους με τον γιο της/ Φωτογραφία NDP

«Τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα και το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά» είχε αναφέρει η Τζένη Μπαλατσινού σε παλιότερη συνέντευξη της.

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα» είχε προσθέσει.

Για τη βάπτιση η ίδια είχε δηλώσει ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλεσμένους και κάποιους ανθρώπους από το νησί. 

«Θα είμαστε λίγοι συγγενείς και λίγοι φίλοι από το νησί. Λίγοι και καλοί» είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού. 

Στην Ελλάδα έχουν έρθει για τη βάπτιση και οι κόρες της Τζένης, Αμαλία και Αλεξάνδρα, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top