Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε με ποιον τρόπο επανήλθε το σώμα της μετά τη γέννα

Μοιάζει σαν να μη γέννησε ποτέ!

Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει πώς έχασε γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μερικές από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά την τελευταία ημέρα του Μαΐου. Nα θυμίσουμε ότι γέννησε με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Μαρία Ηλιάκη: Πόσα κιλά έχει χάσει 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η παρουσιάστρια – Youtuber δεν έχασε λεπτό την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους τα πάντα μαζί τους για την πολύ σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που βίωσε.

μαρια ηλιακη στελιος μανουσακης γονείς

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Ηλιάκη που κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της

Η Μαρία Ηλιάκη νανουρίζει τη νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της!

Η ίδια, εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς είναι ήδη πολύ αδύνατη και μοιάζει σαν να μη γέννησε ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσω των Instastories το μυστικό της, το οποίο δεν είναι άλλο από τη καλή διατροφή και τη σωματική άσκηση με πιλάτες.

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα…

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» είπε στα βίντεο στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top