Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά τη γέννα

Έκανε μια εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Γεωργία Αβασκαντήρα πριν από έναν χρόνο έγινε για πρώτη φορά μαμά! Έφερε στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη.

Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Τα πρώτα γενέθλια και ο στολισμός για τον γιο τους

Το βράδυ της Παρασκευής, προχώρησε σε μια εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας πως είναι η κοιλιά της, έναν χρόνο μετά τη γέννα:

«[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό! Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες! Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top