Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Τα πρώτα γενέθλια και ο στολισμός για τον γιο τους

Τα πολύχρωμα μπαλόνια και η τούρτα με τις κίτρινες και πορτοκαλί σημαίες

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους με ένα μεγάλο πάρτι στο Βοτανικό Πάρκο Χαϊδαρίου γιόρτασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο γιος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε ενός έτους και φυσικά οι διάσημοι γονείς του ετοίμασαν μια ξεχωριστή γιορτή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Γιώργος Χρανιώτης: Στο μπάνιο αγκαλιά με τον μικρό Αλέξανδρο 

Ο μικρούλης φορούσε ένα στέμμα στο κεφαλάκι του, ενώ η χαρά και η συγκίνηση είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνέβαλαν τα πολλά χρωματιστά μπαλόνια που ο μικρός αγαπά, αλλά και η τούρτα από ζαχαρόπαστα σε χρωματισμούς του λευκού με σημαιούλες καφέ, μπεζ και κίτρινες.

Οι πανευτυχείς γονείς δεν παρέλειψαν να αναφέρουν  και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους, μιας και στον στολισμό  ήταν γραμμένο το όνομα Αλέξανδρος.

Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι περνάει με τον γιο του στην καραντίνα


«14/06/2020. Να σε χαιρόμαστε μικρέ πρίγκιπας μας. Να είσαι υγιής, να περπατήσεις όλο τον κόσμο και να χαμογελάς πάντα», έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

 

Στη  συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε κι εκείνος μια τρυφερή ανάρτηση γράφοντας στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram: «Έγινες ενός ρε μάγκα. Να σε γουστάρουμε και να γουστάρεις.Να σαι όμορφος μέσα-έξω.Να ζεις όπως ονειρεύεσαι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top