Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior

Θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 21:00 στον ιστορικό χώρο του Καλλιμάρμαρου

H μόνη Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior είναι η Ροζάνα Γεωργίου!

Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου show μόδας για την Cruise συλλογή 2022 θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 21:00 στον ιστορικό χώρο του Καλλιμάρμαρου και θα έχει έντονο άρωμα Ελλάδας.

70 χρόνια μετά τη θρυλική συλλογή του Christian Dior που είχε παρουσιαστεί στον ιερό χώρο της Ακρόπολης, ο οίκος επιστρέφει στην Ελλάδα ακολουθώντας τα χνάρια του ταλαντούχου δημιουργού με την καλλιτεχνική διευθύντρια και mastermind του έργου, Maria Grazia Chiuri, να επιθυμεί να αποτίνει φόρο τιμής στον ίδιο τον σχεδιαστή, ο οποίος έγινε συνώνυμο της απόλυτης κομψότητας.

Το show είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, με τίτλο "Dior Celebrates Greece", δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες να αναδείξουν το δημιουργικό τους ταλέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα 85 μοντέλα παγκοσμίου φήμης που θα παρελάσουν, φορώντας τις θεϊκές δημιουργίες της Chiuri, θα περπατήσει και η Ελληνίδα, Ροζάνα Γεωργίου, την οποία τα ξένα μέσα αποκαλούν "Ελληνίδα θεά" ή "Καρυάτιδα".

Ποια είναι η Ροζάνα Γεωργίου που θα περπατήσει στο show του Dior

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 16 ετών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, πρωταγωνιστώντας στα σόου των Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως οι Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Dior και Givenchy. 

Τη παράσταση έκλεψε στις επιδείξεις των Atelier Versace και Armani Prive όπου ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου που κλείνει τα σόου.

Πέρα, όμως, από τα δεκάδες editorials, καμπάνιες και φωτογραφήσεις, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, πρόσφατα την είχαμε απολαύσει και στο 15λεπτο φιλμ του οίκου Dior "Le Chateau du Tarot" για τη συλλογή Haute Couture Spring 2021, με σκηνοθέτη τον Matteo Garrone, στο οποίο η Chiuri μας είχε μυήσει στον κόσμο των Ταρώ.

Εκεί η Ροζάνα Γεωργίου ενσάρκωνε τη Δικαιοσύνη, φορώντας ένα υπέροχο πτυχωτό λαδί φόρεμα, κρατώντας στα χέρια της μία ζυγαριά και ένα σπαθί. Όσο για την εμφάνισή της στο show της Mary Katrantzou στον Ναό του Παρθενώνα το 2019 είχε κλέψει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top