Ελένη Κοκκίδου: «Νομίζω ότι θα πάθουμε σοκ αν σταματήσει η "Μουρμούρα"!»

Δείτε όσα είπε η «Βουλίτσα» από τη «Μουρμούρα» στο Star.gr

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στο Star.gr

Το κοινό την έχει ταυτίσει εδώ κι οκτώ χρόνια με τον ρόλο της «Βουλίτσας» στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ωστόσο η Ελένη Κοκκίδου μετράει πολλά χρόνια πορείας, κυρίως στο θέατρο αλλά και το τραγούδι.

Η Ελένη Κοκκίδου στο star.gr: «Λέμε να το πάμε επτά χρόνια “Μουρμούρα”»

Ελένη Κοκκίδου

Η Ελένη Κοκκίδου συμμετέχει στην παράσταση «1821 - Η Επιθεώρηση»

Σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την προηγούμενη συνάντησή μας, τότε που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη «Λωξάντρα», η αγαπημένη ηθοποιός είναι ένας… άλλος άνθρωπος. Όχι εσωτερικά, αφού ο χαρακτηριστικός της λόγος και η ευγένειά της δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο, αλλά εξωτερικά. Κι όσο να μη θες να μείνεις σε αυτό, η περιέργεια είναι μεγαλύτερη της διακριτικότητας. «Είναι μια απόφαση ζωής που ήρθε η ώρα της να γίνει… πολύ απλά. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα γύρω στα 10-11 χρόνια που για μένα το φαγητό ήταν μια συναισθηματική εξάρτηση κι έφτασε ο καιρός που δεν το είχα πια ανάγκη. Οπότε έπρεπε να πετάξω έρμα από το καράβι για να συνεχίσει πιο γρήγορα την πορεία του. Οπότε ήμουν αποφασισμένη κι έγινε σχετικά εύκολα!», απάντησε στην ερώτηση για τα περιττά κιλά που ξεφορτώθηκε.

Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα το περιττό βάρος από τη ζωή μου γενικώς... »

Ελένη Κοκκίδου 1821 - Η Επιθεώρηση

Η Ελένη Κοκκίδου τα δίνει όλα στη σκηνή του Βεάκειου θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πηγαίνοντας για ένατη σεζόν με τη «Μουρμούρα» από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αισθάνεται πλέον ότι εκεί είναι σαν δεύτερο σπίτι της. «Μου φαίνεται αυτονόητο… σε όλους μας φαίνεται αυτονόητο… νομίζω ότι θα πάθουμε σοκ αν σταματήσει η σειρά γιατί είναι ένα δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε καταπληκτικές σχέσεις με όλους, με το συνεργείο… είμαστε μια οικογένεια», είπε για τον ρόλο της «Βούλας» στην κωμική σειρά.

Η «Βούλα» από τη «Μουρμούρα» μιλά πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή!

Ελένη Κοκκίδου Αντώνης Αντωνίου

Με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Αντώνη Αντωνίου

Όσον αφορά στο ελληνικό #metoo και τα όσα έγιναν τους περασμένους μήνες στο θέατρο, θεωρεί ότι χρονικά ήταν μια καλή στιγμή, αφού λόγω της πανδημίας δεν υπήρχαν παραστάσεις. «Μπράβο στους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά και τα είπαν. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές… είμαι σίγουρη για αυτό. Θα έπρεπε να βγουν και κακές συμπεριφορές από άλλους χώρους. Είναι ένα μάθημα για όλους για το που υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη συμπεριφορά και την εκμετάλλευση. Είναι πολύ σπουδαίο ότι βγήκαν όλα αυτά στη φόρα», δήλωσε.

1821 - Η επιθεώρηση

Το πόστερ της παράστασης «1821 - Η επιθεώρηση»

Η Ελένη Κοκκίδου που πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση «1821 - Η Eπιθεώρηση», στο Βεάκειο θέατρο από την Παρασκευή 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου, αισθάνεται μεγάλη χαρά που πάτησε ξανά στη θεατρική σκηνή. Σε αυτή έχει την ευτυχία να παίζει, να τραγουδάει, να χορεύει να αισθάνεται ότι… ζει ξανά. Φυσικά και να προσφέρει πολύ, πολύ γέλιο!

Υ.Γ. Τη συνεντευξιάσαμε φορώντας περούκα κι ένα από τα κοστούμια της παράστασης!

Κάμερα/Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top