Η Ελένη Κοκκίδου στο star.gr: «Λέμε να το πάμε επτά χρόνια “Μουρμούρα”»

Πρωταγωνιστεί στη θεατρική «Λωξάντρα»

Παρά τα πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι, για την Ελένη Κοκκίδου το μεγάλο «μπαμ» έμελλε να γίνει το 2013 με τη συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίσεις τη μουρμούρα» του Alpha και τον ρόλο της «Βούλας».

Μέχρι τότε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο του θεάτρου, αλλά και των μουσικών πάλκων, αφού είναι γνωστή για την φωνή της και την αγάπη της στα παλιά, λαϊκά τραγούδια.

Φέτος, εκτός από τη «Μουρμούρα» πρωταγωνιστεί σε μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της χρονιάς, τη «Λωξάντρα» στο ανακαινισμένο θέατρο «Βεάκη» στην οδό Στουρνάρη, με ένα πλήθος ηθοποιών και στο πλευρό της τον μεγάλο ηθοποιό Γιώργο Αρμένη. Η σκηνοθεσία ανήκει στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη.

«Η Λωξάντρα είναι ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας. Είναι μια γυναίκα που συμβολίζει μια ολόκληρη εποχή, συμβολίζει τη γυναίκα που ήταν η βασίλισσα του σπιτιού. Που πρόσφερε αγάπη, φροντίδα, τροφή και τέρψη στους ανθρώπους της» είπε στην κάμερα του star.gr.

Φοβήθηκε τη σύγκριση με την τηλεοπτική «Λωξάντρα», την Μπέτυ Βαλάση: «Όχι, γιατί; Ο κάθε ρόλος παίζεται από πολλούς ηθοποιούς. Το θέατρο είναι μια ζωντανή τέχνη. Ο καθένας που αναλαμβάνει έναν ρόλο θα φέρει τον δικό του κόσμο στο θέατρο. Πόσο μάλλον όταν η κυρία Βαλάση, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή σε αυτόν τον ρόλο, ήταν στην τηλεόραση».

Μιλώντας για τηλεόραση, αναφερόμαστε στο πώς της φαίνεται που έγινε τόσο αναγνωρίσιμη τα τελευταία 6 χρόνια με τον ρόλο της «Βούλας» στη «Μουρμούρα». «Είναι λογικό γιατί η τηλεόραση είναι ένα Μέσο που φτάνει μέχρι την Αυστραλία. Τη δύναμη αυτού του Μέσου. Δεν είχα καμία σχέση με το “φαίνεσθαι”, ούτε με το να γίνω διάσημη. Αυτό ήρθε από μόνο του λόγω του Μέσου. Βλέπω όμως το τι ωραίο είναι αυτό!».

Πώς θα της φαινόταν το ενδεχόμενο μίας ακόμα, έβδομης σεζόν στη σειρά, θα της άρεσε; «Νομίζω πως ναι! Υπάρχει μια σκέψη να φτάσουμε την επταετία, γιατί είναι ιερός αριθμός το επτά. Επτά χρόνια φαγούρα, επτά χρόνια “Μουρμούρα”» μας λέει με το χαρακτηριστικό της γέλιο.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top