Χώρισε ο Παύλος Γαλακτερός – «Έμεινε» η Καινούργιου!

Τι αποκάλυψε για την πρώην σύντροφό του

Χώρισε ο Παύλος Γαλακτερός μόλις γύρισε από το Survivor!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του, Νεκταρία, εκείνος αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί και η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε «άφωνη»!

«Παιδιά, δε θέλω να σας κάνω να χαρείτε, αλλά χώρισα. Γύρισα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε. Ήταν κοινή απόφαση. Αλλάξανε πολλά πράγματα, έλειπα τέσσερις μήνες. Δεν έγινε κάτι αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει, έχω σκληραγωγηθεί, νιώθω διαφορετικός. Ακόμα την αποθεώνω. Είμαστε φοβερά μεταξύ μας, είμαστε φανταστικά», είπε.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο 23χρονος αναφερόμενος στην Νεκταρία είχε πει: «Από την πρώτη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι ψάχνω τη Νεκταρία. Η Νεκταρία πουθενά. Είναι πολύ χαμηλών τόμων. Δεν έχει ούτε social media. Πριν φύγω μου είχε πει ότι δεν νιώθει άνετα να μου στείλει κάτι και ότι δε θα σημαίνει κάτι αν δε μου στείλει. Η Νικολέτα μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά η αδερφή μου και έξω θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top