Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον γιο της στην αγκαλιά της – Ντυμένοι ασορτί!

Ο Κικίλιας junior είναι μόλις τεσσάρων μηνών

Για πρώτη φορά είδαμε τον νεογέννητο γιο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια έξω από το καρότσι του!

Ο Κικίλιας junior είναι ξανθός και είναι τεσσάρων μηνών. Στις φωτογραφίες που βλέπουμε, η στιλάτη μαμά, κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και κάνουν βόλτα στο Ζάππειο.

Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον γιο της στην αγκαλιά της – Ντυμένοι ασορτί!

Full in love η Τζένη Μπαλατσινού: Οι δημόσιες ευχές στον Βασίλη Κικίλια!

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον γιο της στην αγκαλιά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο της στο καρότσι, να κάνουν τη βόλτα τους.

Η Τζένη επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα με εντυπωσιακά μανίκια, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ταμπά δερμάτινες μπότες και ένα ζαχαρί πλεκτό πανωφόρι.

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον γιο της στο Ζάππειο

Μπαλατσινού: Μόλις γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση

Ο μπέμπης θα πάρει το όνομα του πατέρα του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτης ενώ το Αντώνης το επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού μετά από το τάμα που έκανε στον Άγιο Αντώνιο, ένα εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο, εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένη είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στη γέννα της: «Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια… Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top