Μπαλατσινού: Μόλις γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την τελευταία δύσκολη εγκυμοσύνη της αλλά και τον τοκετό του περασμένου Δεκεμβρίου. 

Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, το ζώδιο και το βαπτιστικό της όνομα

Τζένη Μπλατσινού: Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα

Στο πλαίσιο του ολοκαίνουριου πρότζεκτ που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό, μία συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day για τον Βασίλη Κικίλια, τις δύσκολες στιγμές και το μωρό τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τζένη Μπαλατσινού: Αγαπημένη συνήθεια η βόλτα με τον Κικίλια junior

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020, ωστόσο πήραν εξιτήριο από μαιευτήριο 18 ημέρες μετά.

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είχε δηλώσει τότε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. 

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του/ NDP Photo

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του/ NDP Photo

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top