Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, το ζώδιο και το βαπτιστικό της όνομα

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έχει ένα πλούσιο βιογραφικό

Συγκινήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού βγαίνοντας από το μαιευτήριο στην τέταρτη γέννα της - «Ευχαριστώ τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών»

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται τον τελευταίο καιρό συνεχώς στο επίκεντρο των lifestyle ειδήσεων τόσο λόγω του γάμου της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια όσο και λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού της, τα Χριστούγεννα του 2020.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μία πολύ γεμάτη ζωή και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Το βαπτιστικό της όνομα είναι Πολυξένη και έχει γεννηθεί στις 2 Νοεμβρίου του 1970 στην Αθήνα και είναι Σκορπιός στο ζώδιο.

Ο τόπος που μεγάλωσε είναι η Θεσσαλονίκη και έχει μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της μαμά, την κυρία Σόνια Χριστοδούλου, η οποία είχε αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας πρόσφατα με αποτέλεσμα η Τζένη Μπαλατσινού να ανησυχήσει πολύ.

 

Τζένη Μπαλατσινού: Το μόντελινγκ και η τηλεόραση

Η σύζυγος του υπουργού Υγείας ασχολήθηκε με το μόντελινγκ από τη νεαρή της ηλικία. Το 1990 έλαβε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό "Miss Universe" στο Λος Άντζελες. Εκεί, έλαβε μάλιστα, και τον τίτλο της «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός».

 

 

Η Τζένη μεσουρανούσε στο μόντελινγκ στα 90s και στην «πλάτη» της έχει πολύ σημαντικές συμμετοχές σε fashion shows, πλήθος εξωφύλλων και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του χώρου της μόδας.

 

 

Yπέγραψε και μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια. Από το 1992 και για δύο χρόνια παρουσίαζε τον καιρό στον ΑΝΤ1, ενώ το 1994 εντάχθηκε στο δυναμικό του Star, παρουσιάζοντας την εκπομπή «In fashion». Το 1996 παρουσίασε μία εκπομπή ομορφιάς στο Mega, με τίτλο «Χείλια χρώματα» και τότε έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφοντας το 2009, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του πρώτου «Next Top Model’» στον ΑΝΤ1, ενώ παρουσίασε και το «Dancing on Ice» τη σεζόν 2011-2012.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της στην ελληνική τηλεόραση ήταν η συμπαρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό mou» στο Mega, μαζί με τον τότε σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, το 2013- 2014.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ

Η Τζένη Μπαλατσινού στο «Πρωινό mou», μαζί με τον τότε σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, το 2013- 2014

Ακολούθησαν οι lifestyle εκπομπές: «Joy» τη σεζόν 2014-2015 και «Jenny Jenny»  τη σεζόν 2015-2016 στο MEGA, εκπομπή που συνεχίστηκε στον ΑΝΤ1.

To τελευταίο - ως τώρα - τηλεοπτικό βήμα της Τζένης Μπαλατσινού ήταν το 2019, με την εκπομπή «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη» στον ΑΝΤ1.

Τζένη Μπαλατσινού: Οι δύο γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Η καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ έληξε πολύ νωρίς, μετά από τη δική της απόφαση να θέσει ως προτεραιότητα την προσωπική της ζωή.

Με τον πρώτο της σύζυγο Πέτρο Κωστόπουλο παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου του 1996 στη Μύκονο και απέκτησαν τρία παιδιά, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα, οι οποίες είναι πια ενήλικες και ζουν μόνιμα στην Αμερική αλλά και τον μικρό Μάξιμο.

Τζένη Μπαλατσινού Πέτρος Κωστόπουλος

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος σε έξοδό τους

Ο γάμος της πρώην εστεμμένης Σταρ Ελλάς και του γνωστού εκδότη – παρουσιαστή έλαβε τέλος το 2014, με τα τρία τους παιδιά να τους κρατούν ενωμένους για πάντα σε ό,τι χρειαστούν.

Κι εκεί που δεν το περίμενε, μπήκε στη ζωή της ο Βασίλης Κικίλιας, τον οποίο γνώρισε στα τηλεοπτικά πλατό και την εκπομπή «Jenny Jenny» το 2016, με την χημεία μεταξύ τους να είναι εμφανής στη συνέντευξή τους.

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός και το μωρό

Σιγά – σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και τρία χρόνια αργότερα, ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

μπαλατσινού κικίλιας ερωτας παιδί

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του/ NDP Photo

Λίγο αργότερα, η Τζένη έμεινε έγκυος για 4η φορά. Σε ηλικία 50 χρόνων και ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Υπουργό Υγείας.

Συγκινήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού: «Ευχαριστώ τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών»

Ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ο Βασίλης Κικίλιας ονομάζει χαριτολογόντας «Κικίλια junior». Έκτοτε το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και η «χαζομαμά» δε χορταίνει να κάνει βόλτες στην Αθήνα με τον γιο της στο καρότσι του.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Βόλτα με τον νεογέννητο γιο τους

μπαλατσινού ηλικία βιογραφικό ζωή

Η Τζένη Μπαλατσινού με τη φίλη της Έλενα Σκουλά και τον γιο της/ NDP Photo
 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top