Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός και το μωρό

Μία σχέση που πέρασε από «σαράντα κύματα»

Πλάνα από το εξιτήριο του ζευγαριού από το μαιευτήριο μαζί με το μωράκι του

Όλα ξεκίνησαν το 2017, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το ησυχαστήριο της πρώην παρουσιάστριας – μοντέλο. 

Όλοι μιλούσαν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα ανάμεσά τους. Ο 42χρονος τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η 46χρονη παρουσιάστρια ξεκίνησαν τη σχέση τους λίγο πριν το καλοκαίρι όποτε και παραθέρισαν μαζί στην Πάτμο και την Αμοργό.

Πώς γνωρίστηκαν; Ήταν εύκολο, καθώς Τζένη και Βασίλης κινούνταν στους ίδιους κύκλους εδώ και πολλά χρόνια και ο γοητευτικός πολιτικός είχε τον τρόπο του και κατάφερε να την κάνει να τον ερωτευτεί.

Σιγά σιγά, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ φυσικά «φούντωσαν»  και οι φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται.

τζένη μπαλατσινού υπυργός υγείας

Στις αρχές του Απριλίου του 2018 έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι το ζευγάρι… χωρίζει! Ο λόγος που αποφάσισαν τότε να «το λήξουν» φαίνεται πως ήταν τα διαφορετικά «θέλω» τους, καθώς ο Κικίλιας ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ η Τζένη δεν ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Κανείς από τους δύο ωστόσο, δε μίλησε ποτέ ανοιχτά για τον χωρισμό αυτό.

Μήπως τελικά οι μεγάλοι έρωτες φοράνε νυφικό;

Πέρασε ένας χρόνος. Το ζευγάρι υποτίθεται ότι ήταν χωρισμένο. Ξαφνικά, την άνοιξη του 2019 έσκασε η είδηση όχι μόνο ότι οι δυο τους είναι ξανά μαζί αλλά ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! 

κικιλιας μπαλατσινού

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Το παρασκήνιο της επανασύνδεσής τους

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», έγραφε η αναγγελία του γάμου τους.

Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο, καθώς το επισκέπτονται αρκετά συχνά.

κικίλιας γνωριμία μπαλατσινού πότε παντρέυτηκαν παιδί γάμος

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του/ NDP Photo

Να θυμίσουμε ότι ήταν ο πρώτος γάμος για τον πολιτικό αλλά ο δεύτερος για τη Τζένη Μπαλατσινού, που υπήρξε Σταρ Ελλας 1990, περιζήτητο μοντέλο εκείνης της δεκαετίας και είχε παντρευτεί τον εκδότη και παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο με γάμο-υπερπαραγωγή στη Μύκονο το 1996.

μπαλατσινού

Η πανέμορφη Τζένη Μπαλατσινού πριν 30 χρόνια

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία που δικαιώνει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς!

Ο Κικίλιας junior ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία Μπαλατσινού – Κικίλια

Μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων ετών, κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τον Αύγουστο του 2020 πως η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο τους παιδί, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη» είχε γράψει τρισευτυχισμένος στο Τwitter ο Βασίλης Κικίλιας.

 

 

Εννέα μήνες αργότερα και συγκεκριμένα, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον μικρό τους πρίγκιπα, τον Κικίλια junior. Η γέννα της ήταν αρκετά δύσκολη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της και το μωρό χρειάστηκε να μείνει λίγο περισσότερο στη μονάδα νεογνών.

Συγκινήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού: «Ευχαριστώ τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών»

μπαλατσινού γέννησε

Το φορμάκι του μωρού που δημοσίευσε η Τζένη στο Instagram 

Τζένη Μπαλατσινού: Πού «ταξιδεύει» λίγες μέρες μετά τη γέννα;

18 μέρες μετά τη γέννα μαμά και γιος, έχοντας στο πλευρό τους τον μπαμπά Βασίλη Κικίλια, πήραν εξιτήριο. Η παρουσιάστρια και ο πολιτικός ήταν πολύ συγκινημένοι με τον ερχομό του γιου τους και δεν μπόρεσαν να το κρύψουν ούτε από τους δημοσιογράφους που τους περίμεναν έξω από το μαιευτήριο. 

Κικίλιας μπαλατσινού γνωριμία γάμος παιδί

Στις 12 Ιανουαρίου το ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο με τον Κικίλια Τζούνιορ στο πορτ μπεμπέ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top