Συγκινήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού: «Ευχαριστώ τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών»

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο 18 μέρες μετά τον τοκετό

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Δεκαοχτώ ημέρες αφού γέννησε τον γιο της, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η Τζένη Μπαλατσινού.

Μπαλατσινού: Βγήκε από το μαιευτήριο με το μωρό – Στο πλευρό της ο Κικίλιας

Η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς, βγήκε από το γνωστό μαιευτήριο μαζί με το νεογέννητο μωράκι της το μεσημέρι της Τρίτης. Στο πλευρό της ήταν φυσικά, ο σύζυγός της, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και οι δυο τους, μαζί με τον γιατρό της Τζένης, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις on camera.

μπαλατσινού δηλώσεις μωρό

Μπαλατσινού: Η φωτογραφία για τον Κικίλια junior και το σχόλιο του μπαμπά!

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και ήταν και οι δύο ιδιαίτερα συγκινημένοι, ενώ ο γιατρός τους έκανε λόγο για έναν δύσκολο τοκετό, εξηγώντας ότι το μωρό χρειάστηκε να μείνει λίγο παραπάνω από το σύνηθες στο μαιευτήριο.

Με τη σειρά της η Τζένη Μπαλατσινού, που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον γιατρό της, τις κοπέλες στη μονάδα των νεογνών αλλά και τον σύζυγό της και καθώς μιλούσε η φωνή της «έσπασε» από τη συγκίνηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε χαρακτηριστκά.

Μάλιστα, όταν on camera συγκινήθηκε, ο αγαπημένος θέλησε να τη βγάλει από τη «δύσκολη θέση». Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και την τράβηξε ώστε να απομακρυνθούν από τις κάμερες.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top