Μπαλατσινού - Κικίλιας: Το παρασκήνιο της επανασύνδεσής τους

Το τηλεφώνημα που τους έφερε και πάλι κοντά

Το post της Τζένης με τον Βασίλη μετά την αναγγελία του γάμου τους

Πριν από μερικές ημέρες «έσκασε» η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά πρώην ζευγάρια της εγχώριας showbiz πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την επιχειρηματία, παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο, που στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1990, ενώ στη συνέχεια πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991», Τζένη Μπαλατσινού, με τον πολιτικό, νυν βουλευτή Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και πρώην επαγγελματία μπασκετμπολίστα, Βασίλη Κικίλια.

Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού  θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο, καθώς το επισκέπτονται αρκετά συχνά.

Πώς όμως, προέκυψε η επανασύνδεση του ζευγαριού που μας είχε αφήσει τόσο καιρό να πιστεύουμε ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους στη ζωή, έτσι απλά,  χωρίς να μάθουμε το γιατί, αφού όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν οποιαδήποτε πληροφορία γι’ αυτόν τον απρόσμενο χωρισμό δεν κατάφεραν να μάθουν τίποτε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town, φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε το πώς έγινε η επανασύνδεση του ζευγαριού. «Της τηλεφώνησε ο Βασίλης για να βγούνε τον Ιανουάριο. Αυτή τη φορά όλα έγιναν πιο ήρεμα και πιο ώριμα. Το γνώριζαν ελάχιστοι και κατά κάποιον τρόπο το προστάτευαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, ενώ η Τζένη έχει δηλώσει: «Έχουμε πολύ καλούς φίλους».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top