Πρίγκιπας Harry: Με αυτόν τον ηθοποιό του Χόλιγουντ είναι «κολλητός»!

Οι δύο άνδρες μέενουν στην ίδια γειτονιά

Δείτε πρόσφατο βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τον πρίγκιπα Χάρι


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, το τελευταίο διάστημα ζουν μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον γιο τους, Archie.

Ο πρίγκιπας Harry «ρίχνει» κι άλλο λάδι στη φωτιά - Τι είπε για την Νταϊάνα


Ο Δούκας του Σάσσεξ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και μάλιστα έχει γίνει κολλητός με έναν διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ.
Αυτός εν είναι άλλος  από τον Orlando Bloom. Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε στη φιλία του με τον διάσημο ηθοποιό στο podcast του Dax  Shepard και της Monica Padman «Armchair Expert».

Πρίγκιπας Harry: Το Παλάτι ζητάει να του αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kensingtonnroyal

«Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο Orlando Bloom μου έστειλε ένα μήνυμα, επειδή μένει ακριβώς απέναντι και διατηρούμε κάποιες επαφές λόγω των παπαράτσι, με μία φωτογραφία την οποία τράβηξε η ασφάλειά του με ένα άντρα με μακριά μαλλιά, ακουστικά και σκούφο, που είχε μία τεράστια κάμερα στο πίσω μέρος του φορτηγού 4x4 του. Μια γυναίκα καθόταν στην θέση του οδηγού, κάνοντας το σημάδι της ειρήνης, ως αντιπερισπασμός και εκείνος είχε ξαπλώσει στο πίσω μέρος αυτού του φορτηγού τραβώντας φωτογραφίες τους μαζί με το παιδί τους και όποιον άλλο ήταν εκεί. Πώς είναι φυσιολογικό, πώς είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο;», ανέφερε ο Δούκας του Σάσσεξ.

Να θυμίσουμε πως ο  Orlando Bloom θα ενσαρκώσει τον Harry δανείζοντας τη φωνή για τις ανάγκες της animated παρωδίας «The Prince» που θα προβληθεί σύντομα από το HBO Max.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top