Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της στη… ΓΑΔΑ!»

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που του παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη για το περιοδικό «OK!» θέλησε να αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού, στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η Τέτα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή θέση, γιατί είχε προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι, πράγμα που είχε ξοδέψει κάποια χρήματα και ξαφνικά βρέθηκε εκτεθειμένη. Ανακάλυψε μαζί με εμάς, ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο σε αυτόν τον γάμο, δεν το ήξερε, σοκαρίστηκε μου είπε. Το ανακάλυψε όταν πήγε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ. Άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις γι’ αυτή τη γυναίκα, την οποία γνώριζε προσωπικά καθώς υπήρχε συνεργασία με τον σύζυγό της, που είχε την ιδιότητα του θεατρικού παραγωγού. Ήταν ένα πρόσωπο που το έβλεπε κι εκείνη, υπήρχε η επαφή ανάμεσα στις δύο γυναίκες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

έτα Καμπουρέλη  Έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της στη ΓΑΔΑ

«Η Τέτα Καμπουρέλη έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της στη… ΓΑΔΑ!» ανέφερε ο Ν. Γεωργιάδης

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η αισθητικός δεν του είπε κάτι αναφορικά με το κομμάτι του γάμου της, καθώς ο σύζυγός της δεν έχει καταδικαστεί, αλλά έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Στο τέλος της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με το «Καλύτερα δε γίνεται» ο Γεωργιάδης είπε ότι η Τέτα Καμπουρέλη και η γυναίκα που φημολογείται ότι είχε παράλληλη σχέση ο σύζυγός της, ήρθαν σε επαφή μία φορά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top