Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Οι 17 δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο παλεύοντας με τον κορωνοϊό

Δείτε όσα είχε πει στις 15/4 ο Γιώργος Λιάγκας για την κατάσταση υγείας του Κώστα Σπυρόπουλου

Στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.


Covid-19 update: Όλοι οι Έλληνες διάσημοι που νόσησαν από κορωνοϊό

Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δεκαεπτά ημέρες.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, ο ηθοποιός είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή λόγω βαριάς πνευμονίας.

O Kώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη

O Kώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη

 

Χριστίνα Πολίτη: Η βόλτα στην Ακρόπολη μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Χριστίνα Πολίτη: Αποκάλυψε πώς με τον Κώστα Σπυρόπουλο κόλλησαν κορωνοϊό

Και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή στον ΑΝΤ1, είχε αναφερθεί στις 15/4 στη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. «Θέλω να σας πω ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μη διασωληνωθεί, δεν έχει διαλωνηνωθεί ακόμα. Είναι η κατάστασή του σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα οξυγόνου που του παρέχουν. Εύχονται και προσεύχονται οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτή είναι η κατάσταση. Να ευχηθούμε περαστικά», είχε σημειώσει ο Γιώργος Λιάγκας.

Κώστας Σπυρόπουλος: Τι έγραψε στο Instagram για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«1 Μαίου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο.

Ένα δημόσιο νοσοκομείο καλύτερο από οποιοδήποτε ιδιωτικό-σε όλα.
17 ημέρες που ο χρόνος σταματά για τον ασθενή, όμως για εκείνους είναι πάντα λίγος. Τρέχουν, ασταμάτητα, παλεύουν, κάνοντας διπλές βάρδιες χωρίς ρεπό, για να κερδίσουν χρόνο, να κάνουν κάτι παραπάνω.

17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που ή απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται.

Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του. Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα. Εκεί, που το κλίμα είναι επιχειρησιακό και νοσηλευτές”αστροναύτες” με νεοαποκτημένα μηχανήματα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow) μάχονται να σε απομακρύνουν από τη διασωλήνωση.

17 ημέρες δικού τους αγώνα για το δικό μου οξυγόνο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου έναν ένα ξεχωριστά. Τους γιατρούς μου Μαρία Δαφνή, Φωτεινή Τσιουραντάνη, Ζωή Προγκάκη, Νίκο Φέτση, Δανιήλ Ναζαρη, Βασιλική Παπανικολάου , Μιχάηλ Κοκκινοπλίτη καθώς και τον προσωπικό γιατρό και φίλο Τάκη Μπεχράκη.

Τους νοσηλευτές Ελένη Μαρκοπούλου, Αγγελική Ζουλάκη, Πηνελοπη Δαγρέ, Αναστασία Συρογιάννη, Χρυσοβαλάντη Πατηθρα, Ειρήνη Γαλάνη, Άννα Τσιάρα ,Αναστασία Κούτρα, Ελευθερία Πλατιά, Ευαγγελία Γατζούδη, Ελεάνα Κώτση, Σοφία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παππά, Ελένη Γυριχίδη και Κατερίνα Γιωτοπούλου.

Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα τόσο δύσκολα, πολύτιμους συνεργάτες, νέους και παλιούς που μου κρατούσαν το χέρι από μακριά, που δεν με άφησαν μόνο ούτε ένα λεπτό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και ειδικά τη Χριστίνα μου, που παραμένει δίπλα μου ακλόνητη.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία :το απόλυτο αγαθό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top