Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα γενική συγγενή εξάρθρωση στα ισχία»

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία

Δείτε όσα είπε η Φωτεινή Ντεμίρη στο «Πρωινό» 

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» στον ρόλο της «Κανέλας».

Γενέθλια για την «Κανέλλα» από το «Καφέ της Χαράς» - Τα πόσα έκλεισε;

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό, Φωτεινή Ντεμίρη, που μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Είχα κάποια θέματα υγείας που έπρεπε να ξεπεράσω. Ήμουν στην ηλικία των 7 ετών, είχα συνείδηση. Κάποια θέματα υγείας που είχα τότε με κρατούσαν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Είχα γενική συγγενή εξάρθρωση στα ισχία. Είχα περπατήσει, αλλά έπρεπε στην ηλικία των 7 ετών να χειρουργηθώ, για να μου επαναφέρουν τα οστά, να τα βάλουν στη θέση τους. Δεν είχα περπατήσει σωστά, τα κόκκαλα είχαν δέσει λάθος, γιατί δεν το είχαν καταλάβει οι δικοί μου. Όταν τα κατάλαβαν, είδαν ότι δεν περπατάω σωστά, πήγαινα λίγο “βάρκα γιαλό”, το οποίο μου έμεινε λίγο και μετά... Έπρεπε να μεγαλώσω λίγο, να δέσουν τα κόκκαλα και μετά να χειρουργηθώ», είπε η ηθοποιός.

Η «Κανέλα» έχει εξελιχθεί σε μία από τις φανατικές χρήστριες του Instagram /Φωτογραφία Instagram

«Ήταν να το περάσω, γιατί άλλα παιδιά στην ηλικία μου το πέρασαν φορώντας μια διπλή πάνα, όταν ήταν μωρά, κι έτσι πέρασε. Εγώ, χρειάστηκε να μείνω μήνες φορώντας γύψο μέχρι το στήθος, με ένα μηχάνημα που μου κρατούσε μόνιμα τα ποδιά ανοιχτά. Ένα παιδάκι να βρίσκεται έτσι πολύ καιρό… Μέχρι τα 7,5 που έκανα εγχειρήσεις. Μετά πέρασε αυτό, όπου στα 8 μου, ήμουν μια χαρά και περπατούσα καλά. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα για αρκετά χρόνια. Αυτό μου έδωσε δύναμη και με έκανε να είμαι ευγνώμων για πολλά απλά πράγματα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν 19, έτρεμα!»

«Έχω να θυμηθώ πολύ δυσάρεστα πράγματα. Ρωτούσα τη μαμά μου: “Μαμά, εγώ με γύψο γεννήθηκα;”. Έχω μια αδελφή, 2,5 χρόνια μεγαλύτερη, που είναι τελείως διαφορετική από μένα, εμφανισιακά αλλά κι ως χαρακτήρας, η μία μοιάζει στη μαμά κι η άλλη στον μπαμπά, είμαστε πολύ αγαπημένες. Της είχα μεγάλη αδυναμία. Παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια και το έχω ξεπεράσει, είναι πολύ δυσάρεστη ανάμνηση, όταν το θυμάμαι…», συμπλήρωσε η Φωτεινή Ντεμίρη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top