Γενέθλια για την «Κανέλλα» από το «Καφέ της Χαράς» - Τα πόσα έκλεισε;

Η Φωτεινή Ντεμίρη είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα

Μαζί με την οικογένειά της γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Φωτεινή Ντεμίρη. Από το πρωί δέχεται πάρα πολλές ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Καφέ της Χαράς»: Ακομπλεξάριστη η «Κανέλα» - Με μπικίνι στα 59 της!

Η «Κανέλλα» από το «Καφέ της Χαράς» ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram τη στιγμή που σβήνει το κεράκι στην τούρτα γενεθλίων της.

Η ηθοποιός έγινε 60 ετών, αλλά όπως φαίνεται ο χρόνος έχει γίνει ο καλύτερός της φίλος μιας και παραμένει γοητευτική και γεμάτη ενέργεια.

«Και κάπως έτσι τελείωσε μια υπέροχη μέρα με πολλή αγάπη!!! Ευχαριστώ όλους που με θυμηθήκατε και μου στείλατε αγάπη και ευχές, θα προσπαθήσω να απαντήσω σιγά σιγά,να είμαστε καλά,γεροί και δυνατοί και να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες,που εύχομαι να τελειώσουν σύντομα. Στέλνω αγάπη σε όλους και εύχομαι ένα φωτεινό αύριο», σχολίασε η Φωτεινή Ντεμίρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και καπως ετσι τελείωσε μια υπεροχη μέρα με πολλη αγαπη!!!ευχαριστω ολους που με θυμηθήκατε και μου στείλατε αγαπη και ευχες,θα προσπαθησω να απαντησω σιγά σιγά,να είμαστε καλά,γεροί και δυνατοί και να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες,που ευχομαι να τελειώσουν συντομα. Στέλνω αγαπη σε ολους και ευχομαι ένα φωτεινό αύριο! #love #birthday #friends #blessed ##actors #stillsummer #fumily #fumilylove ευχαριστώ @polina_filippou για το υπέροχο φορεμα @pf_boutique_ 🙏🙏🙏

A post shared by Fotini Ntemiri (@fofo_ntemiri) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top