Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της συζύγου του

«"Έφυγε" τσάμπα... πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε!»

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο «Πρωινό»

Το απόλυτο πένθος βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αφού το 2019 «έχασε» ξαφνικά τη σύζυγό του, Άντζελα.

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο – Πέθανε η σύζυγός του

Τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατό της, η Άντζελα Σωτηρακοπούλο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλεία της, τα χρόνια προβλήματα υγείας που είχε επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας της και η άτυχη γυναίκα που νόσησε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, κατέληξε.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και για τα παιδιά κυρίως, που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Έγινε… τσάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε», εξομολογήθηκε σχετικά με τον θάνατο της συζύγου του ο δημοσιογράφος.

Το συγκινητικό «αντίο» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στη σύζυγό του

Όσον αφορά στην καριέρα του στα ΜΜΕ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δήλωσε: «Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Θεωρώ και τον εαυτό μου τυχερό που διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δε με στεναχωρεί ό,τι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στην τηλεόραση στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω… μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα "ναι". Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν στο τέλος να τα κάνουν μέτρια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top