Καβογιάννη, Βίσση, Βανδή και Λούτη μαζεύονται και παίζουν κανάστα!

Τι είπε η Ορνέλα Λούτη στη συνέντευξη που έδωσε στη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Ορνέλα Λούτη, η οποία υποδύθηκε τη Λέτα στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τον ρόλο της αλλά και τη γνωριμία της με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση.

Όσον αφορά στο σήριαλ, ανέφερε ότι η Λέτα έχει γοητευτεί από τον Προκόπη και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Η ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε ότι πολλές φορές την παρομοιάζουν με την Κορίνα από τα Εγκλήματα και την λένε «Κορίνα του Διαφανίου», «Κορίνα του ’60» και πολλά παρόμοια!

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη συνάντησή της με τη Μαρία Καβογιάννη και τις δύο τραγουδίστριες, αποκαλύπτοντας ότι μαζεύονται συχνά στο σπίτι της Μαρίας για να παίξουν μπιρίμπα. Μάλιστα, αυτές τις μέρες έχουν μάθει ένα άλλο παιχνίδι, που τους το έμαθε η Άννα Βίσση, την κανάστα. 

Τι είναι η κανάστα

Παίζεται με τα χαρτιά της τράπουλας. Το κλασικό παιχνίδι είναι για τέσσερις παίκτες σε δύο συνεργασίες. Υπάρχουν διακυμάνσεις για παιχνίδια δύο και τριών παικτών όπου κάθε ένας παίζει μόνος του και επίσης για ένα παιχνίδι έξι παικτών σε δύο συνεργασίες των τριών.
Είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας και στρατηγικής.
 

Άννα Βίσση: Μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντησή της με τη Βανδή

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι φίλη μου και συνεργαζόμαστε και στο 3ο Στεφάνι. Παίζει πολύ καλή μπιρίμπα. Αλλά τώρα έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που μας το έχει φέρει η Άννα Βίσση και λέγεται κανάστα. Και ναι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή! Έχουν παίξει και μαζί!» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Η Ορνέλα Λούτη μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου

Στα τέλη του Δεκέμβρη του 2020 η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, μετά από δύο δεκαετίας «κόντρας», ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά στη σκηνή του τηλεοπτικού σόου «Just the 2 of us» και φυσικά η εμφάνισή τους έμεινε αξέχαστη. Μάλιστα, έχουν φουντώσει οι φήμες ότι οι δυο γυναίκες πρόκειται να συνεργαστούν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όταν αυτά ανοίξουν. 

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μαζί στη σκηνή του Just the 2 of us 
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top