Άννα Βίσση: Μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντησή της με τη Βανδή

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού

Για την «ιστορική» συνάντηση που είχαν πάνω στη σκηνή του J2US η Δέσποινα Βανδή με την Άννα Βίσση μίλησε η τελευταία στην κουμπάρα της, Ναταλία Γερμανού!

Βίσση – Βανδή: Τέλος στην «κόντρα» των 90s με φιλί στο στόμα

«Όταν με κάλεσαν δέχθηκα, με χαρά, ωραίο πλατό μου άρεσε. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν.

Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγμτα”! Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Υπήρξαμε και καλά ανταγωνίστριες. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες. Κάναμε πλάκα. Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Εκείνο το βράδυ μοιάζαμε με κορίτσια που παίζαμε με κούκλες», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». 

Κι όμως! Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγιναν... εξώφυλλο στο TIME

Στην ερώτηση αν ήταν ιστορική στιγμή η Άννα απάντησε «ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με τη Βανδη».

Για το αν θα ξανακάνει κάτι στο θέατρο είπε: «Τον πειράζω συνέχεια τον Καρβέλα τον ενοχλώ. Θέλω να μου γράψει κάτι να κάνουμε πράγματα . Αλλά το ξέρω δεν είναι εύκολο. Για τη Μάλα, χρειάστηκε 10 χρόνια. Ελπίζω να μη του πάρει άλλα 10 χρόνια για να γράψει κάτι να κάνουμε μαζί».
 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top