Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Δουλεύει μέρα νύχτα για τα ακριβά γούστα της πρώην του

Η πρώην σύζυγός του τον οδηγεί στη χρεοκοπία

Βίντεα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μέρα νύχτα δουλεύει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για να μπορεί να ανταποκρίνεται στα ακριβά γούστα της εν διαστάσει συζύγου του, Γκρέις Χάιταουερ.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο διάσημος ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να καταφέρει να πάρει διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του.


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την Γκρέις Χάιταουερ παντρεύτηκαν το 1997. Το 1999 ο γάμος τους πέρασε μία κρίση και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, το 2004 αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και έτσι έμειναν μαζί έως το 2018, τότε που ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη πρώην σύζυγό του,  Γκρέις Χάιταουερ.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη πρώην σύζυγό του,  Γκρέις Χάιταουερ.

Τώρα το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες και οι δικαστές καλούνται να αποφασίσουν τα  χρήματα που θα πρέπει να πληρώνει ο ηθοποιός στην 66χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ως διατροφή, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου.
Τώρα τον λόγο έχουν οι δικηγόροι τους. Έτσι ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο όσο περνά ο καιρός δίνει όλο και λιγότερα  χρήματα γι αυτήν και τα δύο παιδιά τους, ενώ η δικηγόρος του γνωστού πρωταγωνιστή τονίζει πως μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε για ρούχα και κοσμήματα 1 εκατομμύριο και 700 χιλιάδες δολάρια.

Δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού

Δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει «λυγίσει» οικονομικά, αφού ο κορωνοϊός έχει πλήξει τους ηθοποιούς, όπως και τον κλάδο της εστίασης μιας και τα δυο εστιατόρια που έχει ο ηθοποιός παραμένουν κλειστά λόγω αυτής της κατάστασης. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ντε Νίρο χρωστά πάρα πολλά χρήματα στην εφορία.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top