Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις»

«Δε μεγαλώσαμε μαζί και δεν έχουμε κοινά βιώματα. Μικρή ένιωθα ζήλια»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Τσάφου στο The 2Night Show

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε για τα καλά πριν από περίπου 15 χρόνια με τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» και τον ρόλο της «Χάιδως»

Χριστίνα Τσάφου: Τελικά η «Χάιδω» θα πεθάνει στο «Καφέ της Χαράς;» 

Ο λόγος για τη Χριστίνα Τσάφου που το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο The 2Night Show κι αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών της, αλλά και τον λόγο που δεν έχει στενή σχέση με την αδερφή της.

Χριστίνα Τσάφου Το Καφέ της Χαράς

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Εμένα με διεκδικούσε ο πατέρας μου και με πήρε. Έκλαιγα όταν η μάνα μου με επέστρεφε. Μου έλεγε μια ημέρα των ημερών θα σε πάρω κι έκανα την προσευχή μου. Το βίωσα μικρή και τότε ήσουν δακτυλοδεικτούμενη, αν ήσουν παιδί χωρισμένων γονιών. Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και το σπίτι παλαιών αρχών. Δε με άφηναν να κάνω πολλά», εξομολογήθηκε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η easy rider Χριστίνα Τσάφου μιλά για το «Καφέ της Χαράς»!

Χριστίνα Τσάφου Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Χριστίνα Τσάφου με τον οικοδεσπότη του The 2Night Show, Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Έχω χάσει τη μαμά μου. Με την αδερφή μου που έμενε μαζί της δεν έχουμε πολλές σχέσεις, δε μεγαλώσαμε μαζί και δεν έχουμε κοινά βιώματα. Μικρή ένιωθα ζήλια. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ταίριαζαν οι γονείς μου, ήταν ένα πάθος… Δε χρειαζόταν να μου πει τίποτα η μάνα μου, έβλεπα τι δύσκολη ζωή είχε και την συγχώρεσα. Στάθηκα πολύ στους γονείς μου. Λένε ότι το παιδί χωρισμένων γονιών θα χωρίσει. Έλεγα ότι αν παντρευτώ και κάνω παιδί, δε θα χωρίσω. Χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου τελικά. Έπρεπε να γίνει...», συμπλήρωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top