Victoria Beckham: Γενέθλια με την οικογένειά της και ένα beach party!

Τα πόσα έκλεισε η γνωστή σχεδιάστρια;

Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερος φίλος της Victoria Beckham, αφού πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 47 και είναι στα καλύτερά της.

Τι είναι η αλκαλική διατροφή που ακολουθεί η Victoria Beckham;


Η γνωστή σχεδιάστρια γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με ένα beach party που έκανε στο Μαϊάμι, αφού εκεί έχει μετακομίσει το τελευταίο διάστημα για να  βρίσκεται κοντά στον σύζυγό της, ο οποίος δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά.


Ο David Beckham ανέλαβε τη διοργάνωση του συγκεκριμένου party για να ευχαριστήσει τη γυναίκα της ζωής του και φυσικά τη μητέρα των παιδιών του.  Όπως ήταν αναμενόμενο τα παιδιά τους Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper δεν μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η Victoria χάρηκε πολύ με την έκπληξη που της έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής που δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά στην παραλία γράφοντας στη λεζάντα: «Σ' ευχαριστώ David που έκανες αυτά τα γενέθλια τόσο ξεχωριστά. Σ' αγαπώ τόσο πολύ!»

Ο David Beckham ανέβασε την ιδια φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας με χιούμορ: «Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ και αξίζεις να έχεις τα καλύτερα γενέθλια.. Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά και σύζυγο του κόσμου. Χαρούμενα 47α γενέθλια (είμαι ακόμη 45 παρεμπιπτόντως)».

 

Τις ευχές του στη μητέρα του έκανε και ο γιος της Brooklyn, αλλά και η καλή της φίλη, Eva Longoria, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου victoriabeckham! Ελπίζω η μέρα σου να είναι τόσο υπέροχη όσο εσύ! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια όλα αυτά τα χρόνια! Υπήρξαν τόσες πολλές αναμνήσεις και ανυπομονώ να κάνουμε περισσότερες! Σε αγαπώ! Χρόνια πολλά μωρό!»

Brooklyn Beckham: Το απίστευτο τρολάρισμα στη μητέρα του, Victoria

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top