Σπύρος Γιατράς: «Δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο» - Συγκινεί η σύζυγός του

Το «αντίο» διάσημων καλλιτεχνών στον μεγάλο στιχουργό

«Αλήθειες με τη Ζήνα» - Όσα είπαν διάσημοι καλλιτέχνες για τον θάνατο του Γιατρά

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου στιχουργού, Σπύρου Γιατρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Σπύρος Γιατράς πέθανε σύζυγος

Ο διάσημος στιχουργός πέθανε σε ηλικία 77 ετών

Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών Σπύρος Γιατράς

Η δεύτερη σύζυγός του, Εριέττα  μίλησε στο T- live και ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του Σπύρου της.

«Έφυγε ο Σπύρος μου. Δεν ήταν άρρωστος, είχε στον πνεύμονά του κάτι… Να κάνει μία επέμβαση, αλλά όχι άμεσα. Μπορούσε δηλαδή να πάει και σε έξι μήνες, το καλοκαίρι. Πήγε μόνος του και μου λέει ''σε πέντε ημέρες θα γυρίσω''. ''Ας είναι δέκα'' του λέω. Έναν μήνα περιμέναμε να γίνει καλά, έναν μήνα να βγει από την εντατική. Αλλά, σε όλη αυτή τη διαδρομή που ήταν δύσκολη, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα, είχα εγκλωβιστεί εκεί μέσα.

Και από την άλλη, έβλεπα τον Σπύρο να αδυνατίζει… Να χάνεται… Καταλαβαίνετε. Πρώτη φορά μπήκε ο Σπύρος σε τέτοια χειρουργεία. Τι να σας πω, όλο επιπλοκές, μου λέγανε. Έπεσε η πίεσή του… Τα όργανά του… Άντεξε… Όσο άντεξε… Δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο. Τι να πω, τι να πω… Ο Σπύρος μου έχει φύγει όμως. Δε θα τον ξαναδώ, αυτό είναι» είπε η συντετριμμένη Εριέττα Γιατρά.

«Αλήθειες με τη Ζήνα» - Όσα είπαν διάσημοι καλλιτέχνες για τον θάνατο του Γιατρά

Τόλης Βοσκόπουλος: «Το μόνο που έχω να πω είναι ‘’θλίψη’’. Έφυγε ένας σπουδαίος φίλος και ένας καταπληκτικός στιχουργός. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί ήταν φίλος μου».

Αντύπας: «Φίλους έχω πολλούς αλλά αδέρφια λίγα. Ο Σπύρος ήταν αδερφός. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Του μίλησαν πριν δέκα μέρες όταν ξύπνησε από την εντατική και μου είπε ότι με αγαπάει αλλά από ‘κει και πέρα δεν ξανάκουσα τη φωνή του».

Πασχάλης Τερζής: «Για το λαϊκό τραγούδι είναι μεγάλη απώλεια. Ο Θεός να τον αναπαύσει».

Γιάννης Πλούταρχος: «Δε θα τον ξεχάσω ποτέ».
 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top