Νανά Παλαιτσάκη: Χωρισμός με εξώδικα και καταγγελίες για βία

Λίγες ημέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Εξώδικα, µηνύσεις, αυτόφωρα και νοσηλεία στο νοσοκοµείο συνθέτουν το σκηνικό χωρισμού της Νανάς Παλαιτσάκη με τον Βασίλη Μιχαλόπουλο

Νανά Παλαιτσάκη: Με βαρύ καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο

Η πρώτη ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», η γνωστή δημοσιογράφος µέσω εξωδίκων αλλά και µήνυσης που κατέθεσε εγκαλεί τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία κι εξύβριση. Εκείνος από την πλευρά του κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην εκδότρια δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό. Μάλιστα, χαρακτηρίζει µεθοδευµένη την εισαγωγή της το προηγούµενο σαββατοκύριακο στο «Ερρίκος Ντυνάν» προκειµένου να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ καταγγέλλει ότι την Παρασκευή η πρώην σύντροφός του επέστρεψε τα αντικείµενα του µε τσιγγάνους!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η Νανά Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Μέσω αυτών υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά.

«Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό κα…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη Δευτέρα θα σε καθαρίσω”. Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο κι άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο κι ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη», επισηµαίνει στη µήνυσή της. Μάλιστα, η δηµοσιογράφος παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα βγάλει γυµνές φωτογραφίες τους στη φόρα.

Το νέο μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

Όπως ισχυρίζεται η πρώην εκδότρια, τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων και των χαρακτηρισµών προς την ίδια από τον πρώην σύντροφό της κλιµακωνόταν. «Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι», «Τόλµα να ανέβεις στο γραφείο και θα δεις τι θα πάθεις», «Θα σε κλειδώσω κάτω στο υπόγειο µε τα σκυλιά για να µη βγεις να κάνεις δελτίο το ΣΚ», ήταν µερικές από τις φράσεις που επικαλέστηκε. 

Το Σάββατο 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη και στο πλαίσιο της εξέτασής του από τους αστυνοµικούς του Τµήµατος Παπάγου - Χολαργού, επισήµανε πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα. Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος και περιµένει να οριστεί δικάσιµος προκειµένου να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα επίδικα γεγονότα. Σε επικοινωνία του µε την εφημρίδα υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε κι άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του, καθώς κι ότι η δηµοσιογράφος τον εκδικείται επειδή ο ίδιος, µε δική του πρωτοβουλία, έδωσε πρόσφατα τέλος στη σχέση τους. Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στην Παλαιτσάκη για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας. «Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά τα οποία λέει. Δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι τη χώρισα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω! Δε σεβάστηκε καν το γεγονός ότι πριν από 45 ηµέρες πέθανε ο αδελφός µου κι ότι η µητέρα µου είναι σε µεγάλη ηλικία. Το µόνο που της ζήτησα να µου εξηγήσει είναι γιατί δεν επέδωσε τα δικόγραφα στο κανάλι όπου εργαζόµασταν κι επέλεξε το σπίτι της µητέρας µου. Μάλιστα την Παρασκευή ‘‘µίσθωσε’’ Ροµά και µετέφεραν τα πράγµατά µου επάνω σε καρότσες», επεσήµανε στην «Μπαμ».

Νανά Παλαιτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το τελευταίο άρθρο της Νανάς Παλαιτσάκη με το υπονοούμενο

Λίγα 24ωρα μετά την είδηση του επεισοδιακού χωρισμού από τον σύντροφό της, η Νανά Παλαιτσάκη δημοσιεύει στο προφίλ της στο Facebook ένα παλαιότερο κείμενό της από την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» που έχει ως θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των γεγονότων θα δημοσιεύσω σήμερα την τελευταία "στήλη" που είχα υπογράψει ως εκδότρια...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top