Η πρώτη ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

Το σχόλιο της για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Νανάς Παλαιτσάκη

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι η Νανά Παλαιτσάκη εισήχθη στο νοσοκομείο, μετά από βαρύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Νανά Παλαιτσάκη: Με βαρύ καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο

Η δημοσιογράφος ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της, αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Νανά Παλαιτσάκη

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε πρεμιέρα στο «Παλλάς» το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το μεσημέρι της Κυριακής, με ανάρτηση της στο Facebook, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

Νανά Παλαιτσάκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης.2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. 3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 6 ) Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top