Νανά Παλαιτσάκη: Με βαρύ καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Νανάς Παλαιτσάκη

Σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύ καρδιακό επεισόδιο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το απόγευμα του Σαββάτου η Νανά Παλαιτσάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γνωστή δημοσιογράφος ένιωσε το απόγευμα του Σαββάτου έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της κι αμέσως κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Νανά Παλαιτσάκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου

Νανά Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη το 2019 στην κηδεία του πρώην συζύγου της, Κώστα Σγόντζου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Εμβολιαστηκα στο Λαϊκό Απίστευτη τάξη, ευγενεια, ενημέρωση Α δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα», έγραφε στη λεζάντα.

Δύσκολες ώρες για την Παλαιτσάκη: Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Σγόντζος

Σύμφωνα με δημοσίευμα του site sfaknews.gr, σήμερα η Κυριακή η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή. Παρότι έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, παραμένει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top