Πρίγκιπας Harry: Επέστρεψε στην Αγγλία για την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 17 Απριλίου

Το αντίο του πρίγκιπα Κάρολο στον πατέρα του, Φίλιππο - ρεπορτάζ μεσημεριαινού δελτίου ειδήσεων του Star

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αγγλία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίπου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.

Harry – Meghan: Το μήνυμά τους για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο ίδιος έφτασε την Κυριακή για να παρευρεθεί στην κηδεία.

Σύμφωνα με το ET, η σύζυγός του. Meghan Markle, η οποία είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί τους, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν μπόρεσε να ταξιδέψει.

Κηδεία Πρίγκιπα Φιλίππου: Τι ορίζει το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ

Η επίσκεψη του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η πρώτη από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτός και η Meghan αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν με τον γιο τους στην Καλιφόρνια.

Η κηδεία του Φιλίππου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο 17 Απριλίου, ενώ η τελετή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 30, με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να τονίζουν πως η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας της Covid-19, κάτι που σημαίνει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιλαμβανομένης της βασίλισσας αναμένεται να φορούν μάσκα.

Στις 17/4 η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου - Κάρολος: «Μου λείπει πάρα πολύ»

Σε συνέντευξή του στο ET την Παρασκευή, ο Omid Scobie, συγγραφέας του Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, σημείωσε ότι ο Harry ήταν «τόσο κοντά» στον παππού του και ότι ο θάνατος του Φίλιππου θα πολύ δύσκολη στιγμή για αυτόν.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top