#Μetoo: Μετά τον γνωστό κωμικό κι άλλος ηθοποιός στο μικροσκόπιο των αρχών

Διεγράφη οριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης από το ΣΕΗ

Δείτε ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Λιγνάδη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στο επίκεντρο έρευνας βρίσκεται γνωστός ηθοποιός για το αδίκημα του βιασμού, που σύμφωνα με την καταγγελία σε βάρος του τέλεσε το 2020.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πασίγνωστος ηθοποιός

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η έρευνα βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ελεγχόμενος ηθοποιός να κληθεί ως ύποπτος για βιασμό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας εδώ κι αρκετό διάστημα. Η έρευνα «έτρεχε» παράλληλα με τις άλλες που ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του αποκαλούμενου κι ως ελληνικού #metoo.

Στον εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ΣΕΗ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του

Το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Λιγνάδης διαγράφηκε οριστικά από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, απόφαση που πάρθηκε σήμερα στην έκτακτη γενική συνέλευση του πραγματοποιήθηκε στο «Σχολείον της Αθήνας».

Υπόθεση Λιγνάδη: Απερρίφθη η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας

Πλήθος ηθοποιών έδωσαν το «παρών» στη συνέλευση και ψήφισαν την πρόταση να τεθεί εκτός του σωματείου ο ηθοποιός που εδώ και περίπου ενάμισι μήνα έχει προφυλακιστεί. 

«Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με όσο πιο σοβαρό τρόπο γίνεται. Ο κόσμος είναι πάρα πολύς, δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση και συνεχώς έρχονται κι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top