Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινήθηκε με την υιοθεσία της Χριστίνας Κοντοβά

«Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της» είπε στο «Έλα Χαμογέλα»

Μία ευχάριστη είδηση μέσα στη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε, έγινε γνωστή χθες και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η Χριστίνα Κοντοβά έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα υιοθετήσει τη μικρή Έιντα! 

Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου» έγραφε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή σχεδιάστρια.

To πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία κάνει στενή παρέα με τη Χριστίνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για το θέμα αυτό, λέγοντας πόσο πολύ θαυμάζει τη Χριστίνα Κοντοβά για τον αγώνα που κάνει για να έρθει στην Ελλάδα η μικρή Έιντα. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι θα είναι η νονά της!

σισσυ χρηστίδου συγκινήθηκε πολύ με την υιοθεσία που θα κάνει η φίλη της Χριστίνα Κοντοβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε πολύ με την υιοθεσία που θα κάνει η φίλη της, Χριστίνα Κοντοβά

Ο Παύλος Σταματόπουλος με τη σειρά του είπε on air, πως η Χριστίνα έχει αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα. Tους δικούς της ανθρώπους και τη δουλειά της για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί μαζί της.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top