Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Το "Παρά Πέντε" μου έδωσε δεύτερη καριέρα!»

Ο θάνατος του συντρόφου της που της άλλαξε τη ζωή

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha

Έχει μια τεράστια πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, ωστόσο οι νεότερες γενιές τη θυμούνται ως τη «Μαρινέλλα» από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε».

Η Ελένη Κρίτα μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Pop up του Alpha για τον ρόλο της «Μαριλένας-Μαρινέλλας» που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της, αλλά και για τη σχέση της με τον Μίμη Χρυσομάλλη που έφυγε από τη ζωή το 2004.

«Είχα αρχίσει να καταπιέζομαι στον γάμο μου και χώρισα» - Ποια το είπε;

«Είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο τώρα που παίχτηκαν, γιατί ήμουν και με την εγγονή μου και μου λέει θα το δούμε. Για μένα το “Παρά πέντε” ήταν πολύ σημαντικός σταθμός. Άρχισα να έχω πολύ περισσότερες προτάσεις για σχεδόν μόνο κωμωδίες στην τηλεόραση. Μετά το “Παρά πέντε” έκανα δράμα σε ένα-δύο επεισόδια της σειράς “Αληθινοί έρωτες” και τώρα στην "Αγγελική”», είπε για τον ρόλο της συμπεθέρας της «Ζουμπουλίας» στη θρυλική κωμική σειρά.

Ελένη Κρίτα

Η Ελένη Κρίτα κρατώντας από το χέρι την εγγονή της το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελένη Κρίτα: «Η απώλεια του Μίμη Χρυσομάλλη και οι έρωτες που τη σημάδεψαν»

Για την πολυετή σχέση ζωή με τον αείμνηστο ηθοποιό Μίμη Χρυσομάλλη, εξομολογήθηκε: «Γνωριστήκαμε το 1985 στη δουλειά, στα γυρίσματα του Αττίκ. Δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο όμορφα η ζωή μας, γιατί ο καθένας από πίσω του είχε δημιουργήσει οικογένεια, γιατί είχαμε μια διαφορά στην ηλικία… Θεωρούσα ότι ήταν ένα ευχάριστο κι ανώδυνο φλερτ στα πλαίσια της δουλειάς, aλλά τελικά δεθήκαμε πολύ. Ήταν κι εκείνος πολύ σημαντικός για εμένα κι εγώ γι’ αυτόν προφανώς, αφού μείναμε μαζί μέχρι που πέθανε. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Με στενοχώρησε ότι δεν μπορέσαμε να χαρούμε ακόμα κάποια χρόνια μαζί. Τα τελευταία χρόνια δε δουλεύαμε και οι δύο τα καλοκαίρι ώστε να μπορούμε να ταξιδεύουμε και να κάνουμε διακοπές».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top