«Είχα αρχίσει να καταπιέζομαι στον γάμο μου και χώρισα» - Ποια το είπε;

Έμεινε 4.5 χρόνια παντρεμένη

Και ποιος δε θυμάται τη Μαριλένα, τη γνωστή συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από τη σειρά «Στο παρά 5…». Η Ελένη Κρίτα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην τηλεόραση. «Έκανα τον «Σγαναρέλο» του Μολιέρου στην ΕΡΤ. Αλλά ήταν θέατρο στην τηλεόραση. Μετά έκανα κάποια σίριαλ, όπως το «Υπερμνησία», «Η ζωή του Αττίκ» και έπειτα θέατρο. Ήταν και λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί ήμουν παντρεμένη με παιδί. Και δεν καλοφαινόταν στον άνδρα μου να φεύγω το βράδυ από το σπίτι για το θέατρο. Μετά που χώρισα βέβαια έκανα και θέατρο. Ξεκίνησα με το «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός».

Ελένη Κρίτα/ φωτογραφία NDP

Μιλώντας για τον χωρισμό της αποκάλυψε ότι ο γάμος της κράτησε πολύ λίγο, αφού χώρισε στα τεσσεράμισι χρόνια, ενώ είχε αποκτήσει τον γιο της που τότε  ήταν τριών χρόνων.

Όσο για τον λόγο του χωρισμού, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε στην Εspresso: «Είχα ήδη γνωρίσει τον Μίμη (σ.σ. Χρυσομάλλης) και είχα αρχίσει να καταπιέζομαι μέσα στον γάμο μου. Υπήρξε έλξη από την αρχή, αλλά νομίζω ότι υπερίσχυσε και η ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top