Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Τι είπε η ηθοποιός για τη μάχη της με τον κορωνοϊό

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Σμαράγδα Καρύδη στη Ναταλία Γερμανού 

Στη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και στην επιλογή της να μην κάνει δικά της παιδιά αναφέρθηκε η ηθοποιός,  Σμαράγδα Καρύδη. 

Σμαράγδα Καρύδη: Εξομολογείται πώς κόλλησε κορωνοϊό

«Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά» δήλωσε η ηθοποιός  στο περιοδικό «ΟΚ»  και πρόσθεσε: 

«Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική». 

Σμαράγδα Καρύδη: Η Ντάλια επέστρεψε στο σπίτι της

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. 

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, στην αρχή φοβήθηκε όμως μετά σκέφτηκε πως δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα οπότε δε θα είχε και πρόβλημα.

«Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που, ευτυχώς, έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα. Ψυχολογικά ήμουν χάλια! Πάντως –επειδή μαθαίνω πως διάφοροι φίλοι μου που το πέρασαν έπαιρναν τηλέφωνα τους συμβολαιογράφους και συνέτασσαν διαθήκες– να πω ότι τέτοια ακραία πράγματα εγώ δεν έκανα. Ακόμα και μες στη μαυρίλα μου, είμαι αισιόδοξη – κατά βάθος» δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ" . 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top