Σμαράγδα Καρύδη: Εξομολογείται πώς κόλλησε κορωνοϊό

Τι λέει η ηθοποιός για τους αρνητές της μάσκας

Η συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Πλέον είναι καλά στην υγεία της και μετά τη δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, η Σμαράγδα Καρύδη περιγράφει πώς κόλλησε τον ιό. 

Σμαράγδα Καρύδη: Η πρώτη βόλτα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Είχα γίνει λίγο υστερική, δε σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δε θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά)» περιέγραψε αρχικά, σε συνέντευξή της στην RealNews.

Με κορωνοϊό η Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό»

Συνεχίζει λέγοντας πως πρέπει όλοι να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. 

Η Σμαράγδα Καρύδη σε βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τον σκύλο της, τον περασμένο Νοέμβριο- φωτογραφία NDP

Η Σμαράγδα Καρύδη σε βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τον σκύλο της, τον περασμένο Νοέμβριο- φωτογραφία NDP

Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! 

«Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά», εξομολογείται η Σμαράγδα Καρύδη.

Σχετικά με τους αρνητές της μάσκας ανέφερε ότι το βρίσκει τπαράλογο και εξοργιστικό. «Δεν μπορώ να συζητήσω για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για τους ψεκασμένους, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους! Δεν την μπορώ την ανοησία. Την ανοησία και την τοξικότητα. Απεχθάνομαι τη χολή σε κάθε της μορφή. Και την ανοησία!».

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Realy.gr στις αρχές Μαρτίου, ότι νοσεί και είχε αναφέρει ότι επί δέκα μέρες είχε πυρετό. Όπως είχε πει, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και δεν το άφησε να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς της. 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top