Πρίγκιπας William: Απαντά σε Harry - Meghan για τον «ρατσισμό στο Παλάτι»

«Με ρωτούσαν τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι» είχε πει η Meghan Markle

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρώην πριγκιπικού ζεύγους στην Όπρα

Συντετριμμένος ήταν ο πρίγκιπας William, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του αδερφού του, πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, στην Όπρα Γουίνφρεϊ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Συντετριμμένος μετά τη συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν

Πριν μερικές ώρες, ο Δούκας του Κέιμπριτζ, έκανε την πρώτη δήλωση - απάντηση προς τον αδερφό του και τη σύζυγό του, λέγοντας ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι οικογένεια ρατσιστών.

william harry

Μάλλον τα γέλια και τα «πειράγματα» ανάμεσα στα δύο αδέρφια, Harry και William, ανήκουν στο παρελθόν..../ AP Images

Όταν η Meghan Markle έκανε λόγο για ρατσισμό στο Παλάτι

Τις κατηγορίες για ρατσισμό από το Μπάκιγχαμ είχαν διατυπώσει στην εν λόγω συνέντευξή τους ο πρώην Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Harry και Meghan.

μεγκαν μαρκλ

Η Meghan Markle στη συνέντευξη με την Όπρα

Η Meghan Markle, συγκεκριμένα, ανέφερε τα σχόλια που άκουγε από το παλάτι για το χρώμα του δέρματός της, δηλώνοντας ότι η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Άρτσι, γιατί ανησυχούσε για το χρώμα που θα έχει.

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Η ίδια δεν αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατύπωσε αυτές τις απόψεις, για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Meghan μείνει έγκυος», πρόσθεσε ο Harry.

 

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ούτε η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο παππούς του, Φίλιππος, εκείνοι που είχαν πρόβλημα με το χρώμα δέρματος του Άρτσι. Ποιοι μένουν, λοιπόν; Ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton. 

Η απάντηση του πρίγκιπα William για τον «ρατσισμό στο Μπάκιγχαμ»

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου με τη σύζυγό του Kate Middleton, ο 38χρονος πρίγκιπας William, ρωτήθηκε αρχικά από δημοσιογράφο αν έχει επικοινωνήσει με τον αδερφό του μετά από την προβολή της συνέντευξης – βόμβας.

william απαντά σε χάρι και μέγκαν

Εικόνες από την σημερινή επίσκεψη του πρίγκιπα William και της συζύγου του, Kate Middelton, σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου/ AP Images

william harry meghan

Ο πρίγκιπας William απάντησε στον αδελφό του, Χάρι, για τον ρατσισμό στο Μπάκιγχαμ/ AP Images

«Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω», απάντησε ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας William και υπογράμμισε: «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top