Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Συντετριμμένος μετά τη συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν

Σοκαρίστηκε με όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Δείτε πώς σχολίασαν στους «Κου Κου» τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Σαν βόμβα «έσκασε» η πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.  Τώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παλάτι, όπου σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids, επικρατεί αναβρασμός, καθώς ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι πολύ αναστατωμένος ύστερα από την «κατάθεση ψυχής» του αδερφού του.

μεγκαν μαρκλ χάρι

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl μιλώντας στο ET επεσήμανε χαρακτηριστικά πως ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος:

«Ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από αυτήν τη συνέντευξη. Μην ξεχνάτε ότι και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στο στόχαστρο και ο Ουίλιαμ θα το μισήσει αυτό και, φυσικά, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου είναι στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών. Νομίζω ότι η ιδέα ότι η Κέιτ παρασύρεται σε αυτό, θα είναι ενοχλητικό για την ίδια, η οποία πίσω από τα παρασκήνια προσπάθησε πολύ σκληρά να φέρει κοντά τον Ουίλιαμ και του Χάρι. Έχει λυπηθεί βαθιά από την κακή σχέση των αδελφών. Μην ξεχνάτε ήταν απίστευτα κοντά στον ίδιο τον Χάρι».

Πώς θα είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών στο μέλλον; - Η απάντηση της Katie Nicholl

μεγκαν συνέντευξη\

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ ήταν αχώριστες στο παρελθόν /Φωτογραφία AP Images
 

«Ο Χάρι είπε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής και είναι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα εδώ, που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάθε είδους οικογενειακή επανένωση», είπε.

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

μεγκαν χάρτι κέιτ ουίλιαμ

Τα δύο ζευγάρια είχαν πολύ καλές σχέσεις

Αναφορικά με τη δήλωση του Χάρι ότι ο πατέρας και ο αδερφός του «είναι παγιδευμένοι», η ίδια είπε: 

«Ο Χάρι γεννήθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον Ουίλιαμ – γεννήθηκε ο εφεδρικός, Ουίλιαμ ο κληρονόμος. Ο Ουίλιαμ γνώριζε πάντα ποιο είναι το καθήκον. Ο πρίγκιπας Κάρολος απελπίστηκε από τη συνέντευξη του γιου του. Ήρθε ένα σημείο όπου ο Κάρολος απλά δεν ήθελε να ακούσει πια τι πρότειναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αντ ‘αυτού, του ζήτησε να του στείλει ένα e-mail, κάτι που ο Χάρι δεν ήθελε να κάνει, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι θα διέρρεε και ο Χάρι είχε απόλυτο δίκιο. Ήρθε η διαρροή στον Τύπο και γι’ αυτό πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Ο Κάρολος σίγουρα δε βγαίνει νικητής σε όλα αυτά. Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Χάρι να το δηλώσει δημοσίως, αλλά ακόμη και ένα δύσκολο πράγμα να ακούσει ο πρίγκιπας Κάρολος. Σίγουρα, πριν από το γάμο ο Κάρολος τους υποστήριζε…», εξήγησε η βασιλική εμπειρογνώμονας.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top