Άκης Δείξιμος για τον αδερφό του Κώστα Δόξα:  «Έπεσα από τα σύννεφα!»

Όσα είπε για τις καταγγελίες κακοποίησης

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, ο αδερφός του τραγουδιστή, επίσης τραγουδιστής στο επάγγελμα, Άκης Δείξιμος, βρέθηκε στο προσκήνιο

Δείξιμος για Δόξα: «Ο Κώστας είχε μια παθιασμένη σχέση με τη Μαρία»

Η αποχώρηση του Δόξα από το YFSF, «έκοψε» και την εμφάνιση του Ίαν Στρατή

Το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open για τις καταγγελίες κατά του αδερφού του (Το πραγματικό επώνυμο του Κώστα Δόξα είναι Δείξιμος), λέγοντας ότι η μόνη που θα μιλήσει είναι η Δικαιοσύνη.  

Άκης Δείξιμος Κώστας Δόξας

Τα δύο αδέρφια Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας σε εκδήλωση το καλοκαίρι του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα υπάρχει κι ένα ανήλικο παιδί κι έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει», δήλωσε αρχικά.

Μαρία Δεληθανάση: To μήνυμά της για την Ημέρα της Γυναίκας

Τσιμτσιλή για Κώστα Δόξα: «Συνειδητά θα απέχουμε από αυτό το θέμα»

«Στην ερώτηση αν υπήρχε σκοπιμότητα στη δημοσίευση των καταγγελιών σε αυτό το χρονικό διάστημα που συμμετείχε ο Δόξας στο YFSF, ο αδελφός του απάντησε: «Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; Δε θέλω να επεκταθούμε για το συγκεκριμένο θέμα. Πραγματικά είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά σε ένα ζευγάρι. Έπεσα από τα σύννεφα. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε λογικά ποια είναι η ψυχολογία του αδελφού μου. Το φαντάζεται ο καθένας. Το ζήτημα έχει πάρει τη νομική οδό», συμπλήρωσε. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top