Στράτος Τζώρτζογλου για τον γιο του: «Ήταν ένα παιδί καμπουριαστό»

«Λύγισε» στο «Πρωινό» ο γνωστός ηθοποιός για τον Αλκιβιάδη του

Δείτε το «ξέσπασμα» του Στράτου Τζώρτζογλου στo «Πρωινό»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξομολογήθηκε στον «αέρα» του «Πρωινού» ότι αφιερώνει τη συμμετοχή του και όλο τον αγώνα που θα κάνει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, τη «Φάρμα» στον γιο του, Αλκιβιάδη, και στην αγαπημένη του σύζυγο, Σοφία Μαριόλα.

τζωρτζογλου πρωινο

Στράτος και Σοφία έκαναν διακοπές στη Σαντορίνη το καλοκαίρι

Στράτος Τζώρτζογλου: «Το κύκλωμα του θεάματος με πολέμησε πολύ»

«Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι η συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία. Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά» είπε φανερά συναισθηματικά φορτισμένος, ο γνωστό ηθοποιός.

Μαριόλα σε Τζώρτζογλου «Σ’ευχαριστώ που ομορφαίνεις τη ζωή μου»

Να θυμίσουμε ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου απέκτησε τον Αλκιβιάδη του από τον γάμο του με τη Μαρία Γεωργιάδου, με την οποία δεν είναι πια μαζί, ενώ πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν η όμορφη Σοφία Μαριόλα.

αλκιβιάδης τζωρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον γιο του, Αλκιβιάδη, να τον συνοδεύει στον γάμο του με τη Σοφία Μαριόλα

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top