Μαριόλα σε Τζώρτζογλου «Σ’ευχαριστώ που ομορφαίνεις τη ζωή μου»

Είχε τα γενέθλιά του ο γνωστός ηθοποιός

Ο γεμάτος… πυροτεχνήματα έρωτάς του ζευγαριού

Τα γενέθλιά του είχε την Τετάρτη ο Στράτος Τζώρτζογλου, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές στη Σαντορίνη με την εδώ κι έναν χρόνο σύζυγό του Σοφία Μαριόλα.

Μάλιστα, η Σοφία του επεφύλασσε τις πιο όμορφες ευχές για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα που ο άλλοτε ζεν πρεμιέ έγινε 55 ετών!

Μαριόλα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Τζώρτζογλου μέσω social media!

Ποστάροντας στο Instagram κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές τoyw έγραψε: «Χροοοοόνια πολλααααααά στον άντρα της ζωής μου! Σ’ ευχαριστώ που κάθε μέρα ομορφαίνεις τη ζωή μου και τη γεμίζεις με άπειρα χαμόγελα, τρέλα, όνειρα και ατελείωτη αγάπη! Πάντα δίπλα σου το στήριγμα σου, να σε θαυμάζω και κάθε μέρα να σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ! Γερός, δυνατός και όλο και πιο ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ».

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Πού πήγαν ταξίδι του μέλιτος

Σοφία Μαριολα Στράτος Τζώρτζογλου

Το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του στην όμορφη Σαντορίνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγο μετά ακολούθησε δεύτερο post, όπου η ξανθιά καλλονή φαίνεται… παραδομένη στον έρωτα του ηθοποιού: «Άσε με να είμαι δίπλα σου, να σε κάνω να γελάς, να νοιώθεις όμορφα κι όταν βυθίζεσαι στα σκοτάδια σου, άσε με να καίω τους δαίμονες που σε βασανίζουν
με τη φλόγα που έχεις ανάψει στην καρδιά μου. Άσε με να γίνω η προκυμαία σου για κάθε δύσκολη στιγμή το λιμάνι που θα σε προστατεύει από κάθε τι ο ουρανός που θα πετάς ελεύθερη, η θάλασσα που θα σε ταξιδεύει παντού και πάντα. Άσε με να κάνω τους φόβους σου χαμόγελα, το άγχος σου ήρεμες στιγμές την ανησυχία βεβαιότητα, τη στεναχώρια ευτυχία, τα όνειρά σου πραγματικότητα. Άσε με να σ’ αγαπάω, να σε νοιάζομαι, να μην κοιμάμαι τις νύχτες με τη σκέψη σου να βλέπω τα μάτια σου και να παίρνω ζωή , ν’ ακούω τη φωνή σου και ν’ ανθίζω να σ’ αγγίζω και να σε φιλώ. Απλά άσε με…» έγραψε δίπλα από φωτογραφία του γάμους τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χροοοοονια πολλααααααα στον άντρα της ζωής μου! Σ' ευχαριστώ που κάθε μέρα ομορφαίνεις την ζωή μου και την γεμίζεις με άπειρα χαμόγελα, τρέλα, όνειρα και ατελείωτη αγάπη! Πάντα δίπλα σου το στήριγμα σου, να σε θαυμάζω και κάθε μερα να σε ερωτεύομαι ολο και πιο πολύ! Γερός, δυνατός και ολο και πιο ευτυχισμένος! Σ' αγαπω !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άσε με να είμαι δίπλα σου, να σε κάνω να γελάς, να νοιώθεις όμορφα κι όταν βυθίζεσαι στα σκοτάδια σου, άσε με να καίω τους δαίμονες που σε βασανίζουν με τη φλόγα που έχεις ανάψει στην καρδιά μου. Άσε με να γίνω η προκυμαία σου για κάθε δύσκολη στιγμή το λιμάνι που θα σε προστατεύει από κάθε τι ο ουρανός που θα πετάς ελεύθερη, η θάλασσα που θα σε ταξιδεύει παντού και πάντα. Άσε με να κάνω τους φόβους σου χαμόγελα, το άγχος σου ήρεμες στιγμές την ανησυχία βεβαιότητα, τη στεναχώρια ευτυχία, τα όνειρά σου πραγματικότητα. Άσε με να σ’ αγαπάω, να σε νοιάζομαι, να μην κοιμάμαι τις νύχτες με τη σκέψη σου να βλέπω τα μάτια σου και να παίρνω ζωή , ν’ ακούω τη φωνή σου και ν’ ανθίζω να σ’ αγγίζω και να σε φιλώ. Απλά άσε με…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top