Στράτος Τζώρτζογλου: «Το κύκλωμα του θεάματος με πολέμησε πολύ»

Όσα είπε για το bullying που δέχτηκε ο γιος του, Αλκιβιάδης

Δείτε το «ξέσπασμα» του Στράτου Τζώρτζογλου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Για πολλά χρόνια, από τα τέλη της δεκαετίας του '80, υπήρξε ένας από τους πιο ποθητούς και ταλαντούχους ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάτρου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προκειμένου να μιλήσει για όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό θέατρο, δηλώνοντας ότι και τον ίδιο τον πολέμησε «το κύκλωμα του θεάματος»

Δεληβοριάς για Κούγια: «Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία»

Ζήνα Κουτσελίνη Στράτος Τζώρτζογλου

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις κλειστές πόρτες που συνάντησε στην καριέρα του, τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, αλλά και το bullying του γιου του Αλκιβιάδη στο σχολείο επειδή έχει γνωστό πατέρα. 

Δάκρυσε η Μπέσυ Μάλφα: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Στράτος Τζώρτζογλου

Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου - Αποχαιρέτησε τη μητέρα του!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέχεια εξερράγη με όσα συμβαίνουν στο ΣΕΗ και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, για το γεγονός ότι οι καταγγελίες δε φτάνουν στη Δικαιοσύνη, αλλά και τις παρενοχλήσεις σε σχολές και σχολεία. «Στα σχολεία δεν υπάρχει καταπίεση και σεξουαλική παρενόχληση; Πώς θα βγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι όταν η κοινωνία μας δεν μπορεί να δικάσει αυτά τα πράγματα;», αναρωτήθηκε εκνευρισμένος ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι και στον Σωκράτη έδωσαν κώνειο αλλά η αλήθεια έμεινε. «Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια», είπε ταραγμένος.

Λίγη ώρα μετά ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους στο πάνελ της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές για την έντασή σου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top