Τάσος Ξιαρχό: Ο αλκοολικός πατέρας και ο βιασμός του σε πολύ νεαρή ηλικία

Η αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Τάσος Ξιαρχό, ήταν καλεσμένος στο The 2night Show, και έκανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατάθεση ψυχής! Ο ταλαντούχος χορευτής και performer περιέγραψε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του. Ανέφερε πως οι γονείς του δεν τον βοήθησαν ποτέ και εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Ο Τάσος μίλησε, όμως, και για την πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, που δημιούργησε ερωτήματα ενώ αποκαλύπτει με ποιον τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

Τάσος Ξιαρχό: «Στο Survivor θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις εκεί»

Ο χορός και η showbiz: «Κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι. Δεν ξέρω αν είμαι χορευτής ή τραγουδιστής. Είμαι performer! Για να γίνεις χορευτής, πρέπει να έχεις πάθος. Αναγκάστηκα να διδάξω χορό, για τα λεφτά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί χορευτές. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα ταμπού με το επάγγελμα του χορευτή. Θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής είναι ανώμαλος ή αδελφή».

Τα βίαια παιδικά χρόνια: «Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο».

Τάσος Ξιαρχό: Είναι ο επόμενος «διάσημος» που πάει Άγιο Δομίνικο;

Ο βιασμός στα 6 του χρόνια: «Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δε με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά», είπε ο Τάσος και τον έπιασαν τα κλάματα.

Για την αινιγματική ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο καιρό: «Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ…. Κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε 'πόσο κάνεις'…είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε έναν χώρο με έναν άνθρωπο που ξέρετε… Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν: 'Ο νεαρός πόσο κάνει;' Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες… Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Μου είπε πάμε μια βόλτα… Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορεί να σε μαγνητίσει εύκολα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις πέντε καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα, δε θα πω κάποια άλλη…»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top