Όταν ο Λιγνάδης είχε πει «είμαι εθισμένος στο σεξ»   

Αργότερα προσπάθησε να ανασκευάσει

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη για τις καταγγελίες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Είμαι εθισμένος στο σεξ» είχε δηλώσει ο  πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης πριν 10 περίπου χρόνια,  σύμφωνα με τα Νέα.   

Σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο: Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Μενδώνη

«Είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου» είχε δηλώσει τότε ο Δ. Λιγνάδης.  

Λιγνάδης σε Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος ας το αποφασίσει η ιστορία»

Αργότερα πάντως, όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συγκεκριμένη δήλωσε προσπάθησε να ανασκευάσει. «Προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω «ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ. Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει «έχω εθισμό». Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο» δήλωσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top