Αυτός είναι ο 23χρονος γιος του Φιλιππίδη – Σε ποια σειρά της ΕΡΤ παίζει;

Όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμα περισσότερο στον μπαμπά του

Δημήτρης Φιλιππίδης - Πέτρος Φιλιππίδης

Ο 23χρονος Δημήτρης Φιλιππίδης είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμα περισσότερο στον μπαμπά του.

Φωτογραφία: NDP

Εκτός όμως από την ομοιότητα έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του ηθοποιού και την αγάπη για την υποκριτική και το θέατρο.

Μάλιστα, φέτος κάνει την πρώτη του τηλεοπτική στη σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” που την σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά επεισόδια και υποδύεται τον “Αλέξανδρο” τον φίλο της “Μάρθας”.
Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του:

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πατέρας και γιος έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί, αφού έχουν μεταφράσει μαζί θεατρικά έργα.
 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top