Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για το φύλο του μωρού που περιμένει

Ο γιος της Μάξιμος περιμένει πώς και πώς το αδερφάκι του

Δείτε όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ σε περίπου τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε ολόσωμες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το βράδυ της Τετάρτης η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πόσα κιλά έχει πάρει.

Μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή ανέφερε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά δεν το έχει αποκαλύψει ακόμη, δηλώνοντας ότι μετά τον μικρό Μάξιμο, θα ήθελε ένα κοριτσάκι. 

Αθηνά Οικονομάκου Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αθηνά Οικονομάκου και Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα του «The 2Night Show»

«Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δε μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα», είπε αρχικά. 

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε τεστ για κορωνοϊό 

Οικονομάκου: Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμoσύνης της

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί. Δε θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top