Ο σκηνοθέτης με τις αρρωστημένες επιθυμίες - Υπήρξε θύμα εκδίκησης;

Οι εμφανίσεις σε πρεμιέρες με τους ανήλικους «κολλητούς» του

Σκηνοθέτης Παρενόχληση

Μετά τα όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες για γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη και τα αρρωστημένα γούστα του με ανήλικα αγόρια, το -αιματοβαμμένο- παρελθόν τού χτυπάει την πόρτα ενώνοντας ένα-ένα τα κομμάτια γύρω από την υπόθεση αυτή.

Πρόκειται για έναν -αδιαμφσβήτητα- ταλαντούχο άνθρωπο πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές αλλά και καταξιωμένο στον χώρο του ελληνικού θεάτρου με «γερές» διασυνδέσεις.

Τα τελευταία 24ωρα, οι φήμες γύρω από το όνομά του οργιάζουν με τις καταγγελίες που τον αφορούν να αποτελούν σίγουρα τις πιο εκκωφαντικές από όσες έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. 

Προς το παρόν παραμένει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τη φημολογία αυτή με ένα συμβάν που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τότε που ο ηθοποιός φέρεται να ασέλγησε σε νεαρό αγόρι μόλις δεκαπέντε ετών, με ή χωρίς τη συναίνεσή του.

Πισώπλατα μαχαιρώματα

Ο ηθοποιός δε φαντάστηκε ποτέ ότι θα πλήρωνε ακριβά τα αρρωστημένα γούστα του, αφού το αγόρι εκείνο δεν μπορούσε να καταπολεμήσει όσα συνέβησαν. Ο πατέρας του κατάλαβε τι είχε συμβεί, ιδιως όταν πληροφορήθηκε τις ερωτικές προτιμήσεις του ηθοποιού.

Ήταν κοινό μυστικό στα θεατρικά πηγαδάκια ότι ο πρωταγωνιστής που τελευταία είχε επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία, είχε αδυναμία στα έφηβα αγόρια. Για να ρίχνει στάχτη στα μάτια όσον ψιθύριζαν για τα... ιδιαίτερα γούστα του, κατά καιρούς διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες συναδέλφους του, που οπτικά παρέπεμπαν σε έφηβα αγόρια.

Ένα βράδυ που επέστρεφε σπίτι του η κατά πάσα πιθανότητα αυτοδικία του πατέρα του αγοριού που ασέλγησε πάνω του, παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή. Ο αυτόκλητος τιμωρός μαχαίρωσε πολλές φορές το υπαίτιο, για το δράμα που βίωνε ο γιος του.

Αφού βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος από τους γείτονες, εγχειρίστηκε άμεσα και νοσηλεύθηκε πολλές ημέρες στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου που διακομίστηκε, πριν γλιτώσει τον κίνδυνο κι επιστρέψει στην κανονικότητά του.

Οι παραστάσεις με ανήλικα αγόρια συνεχίστηκαν, παρά την επίθεση που δέχθηκε από τον πατέρα που φαίρεται να πήρε τον νόμο στα χέρια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.gr, υπήρξε και περίπτωση γονεά που παρά την… αρρωστημένη σχέση που ανέπτυξε ο συγκεκριμένος με τον ανήλικο γιο του, έχωνε το κεφάλι του στο χώμα σαν τη στρουθοκάμηλο, αφού θεωρούσε ότι έτσι έπρεπε να είναι η σχέση ενός μέντορα με τον μαθητή του.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε ένα θέατρο που εδώ και χρόνια ήξερε πολλά και δε μιλούσε, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος έδινε το «παρών» σε πρεμιέρες κι άλλες δράσεις με τους μικρούς του πρωταγωνιστές! 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top