Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση για τη φημολογούμενη πρόταση γάμου του Μποτία

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως γράφτηκε;

Εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι ένα από τα πιο… hot ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, με την είδηση ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν να «σκάει» πριν από λίγο καιρό

Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκάλυψε ο κουμπάρος της για τον γάμο της

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, που βρίσκονται στα καλύτερά τους τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη δημοφιλή τραγουδίστρια, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον άσο της μπάλας, διαψεύδοντας τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται. 

«Δεν έχει σχέση ο Μποτία για την αγάπη που μου έχουν στη Βαρκελώνη. Γενικά δεν κρατάω μυστικά. Απλά προσπαθώ την προσωπική μου ζωή να την έχω τελείως απ’ έξω. Να μου πούνε πότε ορίστηκε ημερομηνία γάμου να ραφτώ. Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε δύο άνθρωποι πολύ ελεύθεροι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ. Το αντίθετο, το βρίσκω τρομακτικό. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Νομίζω ότι το παντρεύεσαι είναι εγκλωβιστικό», παραδέχτηκε αρχικά. 

Παντρεύεται η Ελένη Φουρέιρα - Ο Αλμπέρτο Μποτία της έκανε πρόταση γάμου

«Την παντρειά μπορεί και να την αποφύγουμε, δεν ξέρω όμως. Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Δεν το συνδέω με τον γάμο. Νομίζω ότι είναι μια σύμβαση. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω ότι στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου τη ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία. Για να έχουν μέλλον», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top