Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκάλυψε ο κουμπάρος της για τον γάμο της

«Είναι σε πολύ ώριμη φάση της ζωής της»

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης η είδηση ότι η Ελένη Φουρέιρα κι ο Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Παντρεύεται η Ελένη Φουρέιρα - Ο Αλμπέρτο Μποτία της έκανε πρόταση γάμου

Ο Αρτ από τη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον «κολλητό» φίλο της ποπ σταρ, τον γνωστό μακιγιέρ Παντελή Τουτουντζή, που αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού και τον γάμο τους. 

Παντελής Τουτουντζής

Παρότι αρχικά δήλωσε ότι δε γνωρίζει κάτι για τον επικείμενο γάμο, αναφέρθηκε στο πόσο απρόβλεπτη είναι η τραγουδίστρια. «Μπορεί να με πάρει μέσα στη μέρα τηλέφωνο και να μου πει "παντρεύομαι"!», είπε στην κάμερα.

Ο Παντελής στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα την πάντρευε, ενώ εκείνη ήδη του έχει βαφτίσει τα παιδιά. «Τους αγαπάω πολύ και τους δύο. Είναι υπέροχα παιδιά», ενώ για την πρόταση γάμου τόνισε: «Αν ισχύει η πρόταση γάμου δε με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και σε πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι πολύ γεμάτη». 

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Είναι ξανά μαζί; Βγήκαν για φαγητό

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πόσο πολύ η ποπ σταρ αγαπάει τα παιδιά, αλλά και στο ότι δεν αποκλείεται τη μεγάλη ημέρα του γάμου της να μη βαφτεί καθόλου!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top